Solbreda.nl

Fijne Jaarwisselingkerst2012-1
Ik wens iedereen vanavond een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2013. Dat 2013 jullie zal brengen, wat je misschien nog wenst.

31-12-12. 18.15 u.


Fijne Feestdagenkerst2012-1
Ook langs deze weg wens ik iedereen hele fijne feestdagen. Dat het eten en de drank jullie goed mag bekomen.Het is wel geen witte kerst, maar toch: Merry Christmas !

23-12-12. 19.34 u.


CRISIS ???kerst2012
Als ik naar mijn kerstboom kijk, is mijn eerste gedachte: Het is echt crisis ! Vorig jaar nog een prachtige boom.
Nu een klein ...kerstboompje. Kwam door de vorst van begin dit jaar, dat de bomen weinig gegroeid zijn. Althans volgens onze kerstboomverkoper. Nou ja, we doen het er maar mee. Merry Christmas !

15-12-12. 19.34 u.


SinterklaasSinterklaas
Vanavond is het pakjesavond. Iedereen heeft zijn schoen gezet.Maar zal hij komen ? die goede Sint. Ik denk het niet !

05-12-12. 17.00 u.


Campinas, Brasil (12)Campinas
Woensdag, donderdag en vrijdag gedeeltelijk blijven we hier in Campinas om van onze kleinkinderen, dochter en schoonzoon te genieten. We verkennen de stad dan nog een beetje en bezoeken een heel mooi dierenpark en gaan lekker eten bij een chuascarria en drinken nog wat Caipirinas. Want die zijn heel lekker. En dan vrijdagavond weer naar Nederland om er op zaterdag 12.00 uur te landen. Meer foto's volgen er zeker onder tabblad reizen.

21-11-12. 23.54 u.


Rio, Brasil (11)Suikerbrood
Dinsdag gaan we weer naar "huis" Campinas. Voor we de korste route terug nemen bezoeken we eerst nog de Suikerbrood. De kabelbaan naar de Pão de Açúcar (Suikerbrood) is de trip om alles te zien. De witte zandstranden, de stad, het Christusbeeld, het Nationaal Park en alles wat Rio Rio maakt. Ideaal voor foto's, zeker aan het einde van de dag. Of juist in de vroege ochtend als het relatief rustig is. Ook hier geldt: een heldere dag zorgt voor indrukwekkende vergezichten. Eén ding wordt je duidelijk: Rio is één van de mooist gelegen steden ter wereld. Ga, als het kan, terug als het donker is. Dan is het uitzicht over de stad fenomenaal. Daar hadden wij geen tijd meer voor. Daarom heb ik deze foto hier rechts van het Internet gehaald. Hier nog wel een paar foto's van mezelf. Jammer dat het toen geen helder weer was.

21-11-12. 21.00 u.


Rio, Brasil (10)Corcovado
Maandag is de dag,dat we Corcovado gaan bezoeken. Dit is waar alle toeristen naar toe gaan bij hun bezoek aan Rio de Janeiro. Het treintje er naar toe had een wachttijd van ca 5 uur,dus zijn we maar met een busje naar boven gereden.Daar moesten we weer in een ander busje overstappen, die ons uiteindelijk naar het beroemde Corcovado bracht. Hier zie je de toeristen de raarste bewegingen maken om een goede foto te maken.Ook ik heb plat op de grond gelegen om een goede foto te maken. Hier nog meer foto's van dat gebeuren.

21-11-12. 19.00 u.


Copacabana, Brasil (9)Gay-Parade
Na een dagje bakken in de zon gingen we weer huiswaarts , maar moesten eerst de Gay-Parade voorbij laten gaan.Wat een hoop volk was er op de been. Hier nog meer foto's van dat gebeuren.

21-11-12. 18.00 u.


Copacabana, Brasil (8)Copacabana
En dan zondag eindelijk naar het strand van Copacabana. Het was prachtig weer en lekker water. Ook keken we onze ogen uit naar de handelaartjes op het strand.. Het was een kleurig gezicht. Ook waren ze niet echt opdringerig. Ook viel mij op dat ze goed met veters om konden gaan. Ik zelf gebruik ze voor mijn schoenen, maar de Brazilianen maker er een heel badpak van. Hier een paar foto's van dit strand.

21-11-12. 17.00 u.


Rio de Janeiro, Brasil (7)Metropolitana
Vrijdag zijn we in Rio aangekomen in een prachtig penthouse aan Copacabana. Lekker dicht bij het strand.En met uitzicht op Corcovado. Zaterdag zijn we met de metro de stad een beetje gaan verkennen. Naar het beroemde voetbalstadion Maracana,wat helemaal in de steigers stond voor het aanstaande WK in 2014. Daarna kwamen we de afschuwelijke Cathedraal tegen: De Catedral Metropolitana, die van binnen wel mooi bleek.

21-11-12. 12.30 u.


Angra dos Reis, Brasil (6)Angra dos Reis
Donderdag zijn we op weg gegaan naar Rio de Janeiro. Vanuit Campinas hebben we de BR101 genomen. Deze weg gaat helemaal langs de Atlantische Oceaan. Het is een groene weg en dat was al snel duidelijk. Heb nog nooit langs zo'n prachtige weg gereden. Door deze prachtige route moesten we wel een overnachting doen en wel in Angra dos Reis, een klein plaatsje onder Rio. Daar hadden we een overnachtingshotel geboekt met zeezicht. En dat hadden we. We konden bij wijze van spreken vanaf ons balkon zo de zee in duiken.Zoals je op deze foto kan zien.

21-11-12. 12.30 u.


Maringa, Brasil (5)Kathedraal
Kathedraal Zondag en maandag weer teruggereden naar Campinas. We hebben overnacht in Maringa. Het was een prachtig nieuw hotel. Daar zijn we 's-avonds uit eten geweest in de buurt van een prachtige kathedraal, welke verlicht was en telkens van kleur veranderde. Nu even twee dagen uitrusten en dan gaan we naar Rio de Janeiro om o.a.op het beroemde Copacabana te vertoeven.

13-11-12. 15.30 u.


Foz do Iguacu, Brasil (4)Watervallen Zaterdag in Foz do Iguacu aangekomen. We hadden een prachtig hotel zo'n 500 meter van de beroemde watervallen. Met een leuk zwembadje voor de kids. Dit hotel lag in een natuurgebied waar we helemaal tot rust konden komen van de drukke snelwegen, welke wij 2 dagen gereden hadden. De andere morgen zijn we dan de prachtige watervallen gaan bekijken. Ik kan begrijpen dat dit tot de een van de zeven wereldwonderen behoort. Prachtig.

13-11-12. 15.00 u.


Curitiba, Brasil (3)Curitiba Vrijdag 9 november vertrokken uit Campinas voor een lange tocht naar een van de zeven natuurwereldwonderen de watervallen van Foz do Iguacu tegen de Argentijnse grens. We hebben overnacht in een hotel in Curitiba, waar we de halve stad hebben afgewandeld om bij een leuk restaurant te komen, wat later bleek op zo'n 50 meter van ons hotel te liggen. Hier hadden ze als toetje gelatinepudding ofwel voor de Sollen Koning Kikkerdril. Dit zullen we later nog heel veel tegen komen, ook bij het ontbijt. 's-Morgens in het hotel ontbeten en dan weer in de auto voor de rest van de tocht naar de watervallen.

13-11-12. 14.30 u.


Campinas, Brasil (2)Brasil1 Zondag in een treintje vanaf Jaguariuna de mooie natuur van die ongeving gaan bekijken.Het treintje op zich was al een hele belevenis. Het was een op hout gestookte locomotief, wat ik later wel gemerkt heb aan de brandplekken in mijn broek en blouse. We kwamen door prachtige natuurgebieden en stopten op een heel oud stationnetje waar eeuwenoude locomotieven en wagons stonden.Op het treintje zelf was ook veel vertier. De conducteur deed als excursieleider heel goed zijn best, daarna kwam er nog een ijsverkoper, een meisje verkleed als machinist verkocht ook van allerlei spulletjes over treinen en tenslotte kwam er ook nog een band binnen, die hele leuke Braziliaanse muziek speelde.

06-11-12. 11.30 u.


Campinas, BrasilBrasil1 Zo we zijn gearriveerd in Campinas, Brasil. Lekker temperatuurtje om te gaan wennen daar. Het is er nu 27 gr. maar het wordt weer warmer. Kleinkinderen weer omarmd en geknuffeld. Fijn om ze weer te zien. Evenals dochter en schoonzoon. Ook leuk om te zien is dat de vw-busjes hier nog rondrijden. Hoewel nog, ze worden hier nog gefabriceerd ook.

03-11-12. 16.30 u.


Belgische BierweekLa Chouffe Het is deze week Belgische Bierweek in Cafe de Beijerd. Gisteravond was het "De 1e Bredase Choufferie". Het bier smaakte goed, het was er gezellig druk. Maar de band "Hopeloos" was niet alleen wat de naam uitdrukte , maar ook nog echt "waardeloos" ook. Maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken.

26-10-12. 17.00 u.


Kuala LumpurKualaLumpur Kuala Lumpur is een van mijn favoriete steden. Ik kwam dit filmpje tegen op Internet en was weer helemaal verkocht aan deze prachtige stad in Maleisië. Het is een prachtige time lapse van Rob Whitworth.
Ik zou zeggen: Geniet ervan.

22-10-12. 15.35 u.


Songfestival 2013.songfestival Eindelijk gaat Nederland weer eens een kans maken op een hoge uitslag met het songfestival. Een echte kraker gaat ons vertegenwoordigen in het Zweedse Malmö. Denk dat Anouk wel kans maakt om dit festival te winnen. Ik ben er tenminste héél blij mee.

Pays-Bas Douze Points !!!!!!!

17-10-12. 16.35 u.


Singelloop Breda 2012 Deel 2.singelloop Het was weer héél gezellig bij de Singelloop vandaag en weer waren de weergoden ons goedgezind. Mijn zoon aangemoedigd omdat hij voor de éérste keer de halve marathon liep. Hij heeft een prachtig resultaat gehaald. Een tijd van 1.45.18 is voor de eerste keer een wereldtijd. Dat heeft hij waarschijnlijk toch van zijn vader.!!!!!

En hier nog een filmpje van Frank, gemaakt door zijn oom Wim Nabbe.

7-10-12. 20.00 u.


Singelloop Breda 2012.singelloop Zondag is er al weer de 27e editie van de Amgen Singelloop Breda. Waar vorig jaar mijn zoon Frank nog de 10 km liep, loopt hij nu de halve marathon. Over progressie gesproken. Zet hem op Frank.

5-10-12. 13.00 u.


Eerste foto's uit Brazilië.Brazilië1 De eerste foto's van mijn dochter met gezin uit Brazilië zijn binnen. Dat is toch wel een hele verandering ten opzichte van Holland.
Ben blij dat ze het goedmaken.


Brazilië2

26-09-12. 13.00 u.


NAC Breda 100 jaar.NAC 100 Langs deze weg wil ik niet alleen mijn zus, maar ook mijn clubbie van harte feliciteren met het 100-jarig bestaan. (By the way: mijn zus is véél minder oud. Nou ja veel...???) Laten we hopen dat NAC in dit "TOP"-jaar iets meer naar de top klimt, dan dat zij nu staan.

19-09-12. 13.00 u.


Lichtsloepenparade.klik hierop voor programma


14-09-12. 13.00 u.


Daar gaan ze dan........!Brazilie Vanochtend om 6 uur vertrekken ze dan eindelijk naar Brazilië.Eerst met het busje naar Schiphol. Ook wij gaan mee om ze uit te zwaaien.Misschien is
joris
Joris van "Hello Goodbye" er wel. En anders draaien we de cd van onze Frank met liedjes zoals Marco Borsato met: Afscheid nemen bestaat niet. Ook houdoe en bedankt mag natuurlijk niet ontbreken Wat zijn we stoer he. Moet je straks kijken.

11-09-12. 06.00 u.


Het is bijna zo ver!Brazilie Dinsdag is het dan zo ver. Dan vertrekt mijn dochter met haar gezin naar Brazilië. Wat zal ik ze missen. Maar in november zien we elkaar weer. Dus dat is wel een troost. En gelukkig is er:
Skype

7-09-12. 17.15 u.


Nog één nachtje slapen.PalmParkies En dan is het weer zo ver. De Tranen van van Cooth.Het evenement van het jaar voor het van Coothplein e.o.. Dit jaar kunnen we buiten het bier ook genieten van Imca Marina. Wat wil je nog meer ? Hier kan je het hele programma nog eens doorlezen.
En hier kan je alvast in de stemming komen.En hier ook. Véél plezier en geniet ze.

24-08-12. 07.42 u.


Lekker weertje.PalmParkies Het blijft lekker weer dit weekend. De thermometer blijft ook boven de 30 gr.Wat kan je dan beter doen dan een terrasje pakken en genieten van een héérlijk biertje. Véél plezier en geniet ze.

19-08-12. 10.42 u.


Consumptiebonnen opmaken.PalmParkies Het is al weer de laatste avond van PalmParkies.Dus moeten de consumptiebonnen opgemaakt worden. En het is mooi weer.
Dus mogen we niet klagen. Oh ja, voor de geïnteresseerden, vanavond treden "Big Champoo" in het Valkenberg op.

14-08-12. 8.25 u.


Het voetbalseizoen gaat weer beginnen.nac2012 Willem II en NAC openen vrijdagavond om 20.00 u. in Tilburg het nieuwe seizoen in de eredivisie.
Nu Willem II weer terug is in de hoogste divisie, kunnen wij toch weer uitkijken naar deze wedstrijden. Want het is toch altijd weer iets speciaals, de wedstrijden tegen aartsrivaal Willem II.

10-08-12. 8.15 u.


Dat begint al weer lekker !!Karelse Is er nog geen bal gespeeld of de speculaties zijn al weer begonnen.
Dit was te lezen op NUSport:

Welke trainer wordt het eerst ontslagen? Dat hij überhaupt hoofdtrainer is, is al een groot raadsel, maar dit seizoen gaat het doek snel vallen voor NAC-trainer John Karelse. Kan hij eindelijk invulling geven aan de uitstraling die hij al heeft: van een tweedehands stofzuigerverkoper.

Gelukkig komt dit bericht van Edwin Struis, die géén verstand van voetbal heeft. En zels nog geen uitstraling heeft om stofzuigerzakken te verkopen. Dus waar maken we ons druk om ?

07-08-12. 15.30 u.


De foto's van Boedapest.Boedapest hier alvast enkele foto's van onze trip naar Boedapest.Het zal nog wel aangevuld worden met tekst. Maar dat komt later. Ik kan iedereen aanraden deze stad te bezoeken. Het was geweldig.
Hier kom je ook bij het album.

04-08-12. 15.30 u.


Boedapest, here we come.Boedapest2012 Zo een weekje rust. Hoewel rust. Zo'n stad bezoeken kan ook vermoeiend zijn. Maar wel leuk. FF de kop leeg gooien. Dat hebben we toch wel verdiend.

27-07-12. 15.15 u.


4-Daagse Nijmegen 2012.4-daagse Het is al wel een week geleden. Maar toch nog even iets over de 4-daagse. Ben vrijdag de laatste dag eerst naar Cuijck geweest bij de Pontonbrug en daarna naar de Annastraat in Nijmegen.
Wat is die lang zeg, had bijna zelf een medaille verdiend.
En in tegenstelling tot wat de Nederlandse sportmensen tot nu toe hebben laten zien hebben mijn zus en zwager de tocht succesvol beeindigd.

27-07-12. 15.15 u.


Tour de France 2012.tour de france Morgen 30 juni begint de Tour de france met een Proloog in Luik. Laten we hopen dat de Nederlanders het hier beter doen dan bij het EK2012
Hier kan je meer lezen over de Tour

29-06-12. 15.15 u.


HEBBEN JULLIE OOK MEEGEDAAN ??????CAPSLOCK WAARAAN ???
HET WAS VANDAAG INTERNATIONAL CAPSLOCK-DAY.
DUIDELIJK TOCH ! AL DIE GROTE LETTERS
ALLEEN MIJN OGEN ZIJN NOG GOED. KUNNEN WAT MIJ BETREFT BETER IETS VOOR MIJN OREN DOEN.

28-06-12. 15.15 u.


Over en Uit.over en uit We praten er maar niet meer over.Het was puur slecht. Nederland was het "lachertje" van het EK2012.
En we gaan weer over tot de orde van de dag
18-06-12. 10.20 u.


Wat zou ik nu graag voor Vaderdag hebben.....Ned-Duitsl 1. Wonder van Charkov.
2. Dus een overwinning van Nederland met twee doelpunten verschil.
3. Krijg het bijna niet uit mijn bek. Maar nu moet het: Een overwinning van Duitsland op Denemarken.

Is dat nu te veel gevraagd ? Nee toch !

17-06-12. 12.20 u.


Och, zeg maar niets meer.....................................Ned-Duitsl Uitslag:

Nederland - Duitsland

1 - 2


Het blijft moeilijk om van de Duitsers te winnen en het debacle blijft ons ook nog steeds achtervolgen.

13-06-12. 22.40 u.


Nederland - DuitslandNed-Duitsl TELEVISIE check
GEMAKKELIJKE STOEL check
ORANJE SHIRT check
BIER check
CHIPS check

Van mij mag het beginnen !!!!!

Alle cijfers en weetjes over Nederland - Duitsland vind je HIER

13-06-12. 00.01 u.


Bbbbrrrr Bbbbrrrr....Ned-Duitsland Morgenavond is het erop of eronder. 13 juni Nederland-Duitsland.(Gelukkig is het geen vrijdag!)
Bij verlies kan iedereen de oranje spullen gaan opruimen. Ja en bij winst...????!!!!.
Dan gaan we het met zijn allen nog meer oranje maken.
Succes !

12-06-12. 13.30 u.


Te Fanatiek ????Misschien toch iets te fanatiek geweest met mijn oranje.
Zal het toch wat bescheidener moeten gaan doen, denk ik. Vooral na deze verschrikkelijke teleurstelling.
Nederland - Denemarken 0 - 1
Moeten we misschien toch gaan proberen als één team te gaan spelen en winnen van Duitsland en Portugal.
Dus geen Einzelgängers en dan komt alles misschien wel weer goed ! (?)

09-06-12. 20.00 u.


Slaat bij jullie de oranjegekte al toe ?oranje Bij mij nog niet. Maar dat komt misschien morgen wel. En helemaal als ze morgen winnen van Denemarken.
Vanavond begint het EK met de openingswedstrijd van Polen tegen Griekenland om 18.00 uur.
Het spelschema vind je HIER

08-06-12. 15.30 u.


Messi weg bij Barcelona ????jazz Geruchten gaan, dat wereldvoetballer Messi Barcelona gaat verlaten.
Hij wilt nog niet zeggen bij welke club hij gaat spelen. Maar deze foto verraadt toch wel een en ander.

21-05-12. 21.52 u.


Beregezellig Jazz Festival.jazz Het zit er weer op.Het Breda Jazz Festival was voor mij een super feest. Donderdag in Cafe de Beyerd geweest en door de straten en over de Markt gelopen.Vrijdagavond op de Grote Markt gezeten en bij het Spanjaardsgat.
Zaterdag over de Haagdijk geslenterd en 's-avond weer diverse podia en cafe's bezocht. Ook dit podium.

20-05-12. 16.33 u.


Breda Jazz Festival.jazz Het is weer zover. Het Jazz Festival staat weer voor de deur. Het grootste en een van de gezelligste evenementen in Breda.
Het begint donderdag 17 mei om 12.00 u en eindigt zondag om 19.00 u.
HIER kunt U het programma bekijken.
en als je alvast een beetje in de stemming wilt komen, moet je HIER klikken.
Veel plezier en misschien komen we elkaar nog wel tegen.

15-05-12. 19.45 u.


Naar de brievenbus.pasen Zo alles voor de seizoenkaart ingevuld, kopie identiteitsbewijs erbij. Ben net een echte NAC-hooligan. En dan nu even naar de brievenbus bij mij om de hoek.

29-04-12. 13.45 u.


NAC is veilig.pasen NAC heeft weer eens na zes wedstrijden op rij zonder onverwinning eindelijk weer eens gewonnen. En wel van Utrecht met 3-1 door doelpunten van Schilder, Schalk en Sarpong. Door deze overwinning is NAC definitief veilig en de ontlading was dan ook erg groot.
Ga nu toch maar gauw mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen bestellen.

28-04-12. 13.45 u.


Lintjesregen.pasen Vandaag was het weer de jaarlijkse lintjesregen. Deze koninklijke onderscheiding (informeel: een lintje) is in Nederland een symbolische erkenning voor persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving.
Het kan in beginsel aan iedere Nederlander worden toegekend.En daar ben ik het wel mee eens. Want iedere Nederlander moet nu maar door deze crisis zien te komen en verdient dus een Lintje.
Maar dan zeggen jullie: Het heeft geen zin om aan iedereen een lintje te geven
En dan zeg ik weer: Dat bedoel ik dus. Maar dan ook aan niemand ! Want zeg nou zelf: Als zelfs Frits Barend al een krijgt ? Nou dan weet ik het ook echt niet meer hoor.

27-04-12. 13.00 u

Update: Dat heb ik weer. Joop, jou gun ik deze onderscheiding wel hoor !!! Bij deze Proficiat !

27-04-12. 13.45 u.


Fijne Paasdagen allemaal.pasen Langs deze weg wens ik jullie hele fijne paasdagen en veel geluk met het zoeken naar paaseieren.

8-04-12.


Opa, opa, opa .....??????opa Mijn kleinkinderen zaten in de auto en kwamen langs deze etalageruit. Het eerste wat ze zeiden was: "Opa !!." Zou die "OUWE" dan toch aan het bijbeunen zijn ?

Hier is de foto wat groter.

10-03-12.


Foto's van Gambia.gambia Sneller dan anders zijn dan hier toch de foto's van onze reis naar Gambia.Jullie zullen zien, dat dit land de moeite waard is.
Veel kijkgenot dus.

Hier kom je ook bij het album.

22-02-12.


Tweede prijs heeft mijn zwager.gladiool Het was wel ff kouwkleumen om de optocht in zijn geheel te bekijken. Vooral omdat er nogal wat gaten, zelfs hele grote de optocht lang lieten duren.
In de optocht liep ook mijn zwager. Hij behaalde de tweede prijs bij de individuelen voor zijn creatie het stadskantoor op de tak te nemen.

Gefeliciteerd Frans !!!!!

Hier zie je de volledige uislag van de grote optocht van het Kielegat.

21-02-12.


De winter gaat nu echt beginnen.gambia_beach Kleed jullie je maar lekker warm aan allemaal, want het gaat vriezen.Maar niet voor mij !!!!!!!!!
Hier zie je het temperatuurverschil.
Ik zit jullie wel te pesten he ! Maar ik heb er zin an !

30-01-12.


Cultuurnacht Breda 2012.cultuurnacht Misschien kom ik jullie vanavond wel tegen. Want het is cultuurnacht. Persoonlijk vind ik dit een van de leukste evenementen in Breda.
Hier vindt je het programma en informatie over de cultuurnacht.

20-01-12.

Update: The day after
De lichtjes doen het nog steeds!
Het was supergezellig en héél druk. De beeldenstorm in de grote Kerk was het hoogtepunt, maar ook de andere locaties waren héél leuk. Volgend jaar ga ik zeker weer.
21-01-12.


Grôtste Maauwert 2012.grotste maauwert Gisteravond naar de Try-out geweest voor de grôtste maauwert in het bierreclamemuseum. De verkiezing tot Grôtste Mââuwert van Breda is op zondag 12 februari 2012, van 13.30 tot 18.00 uur in Bash aan de Visserstraat 5 in Breda.
Ik kan iedereen aanraden om er heen te gaan. Want gisteren was het nog maar een try-out, maar het niveau was toen al hoog. Voor meer informatie hierover, klik dan HIER

19-01-12.


Tiësto draait in Mezz Breda tijdens Cultuurnacht.tiësto De dj's Tiësto, Hardwell en R3HAB draaien ,vrijdag 20 januari,in poppodium Mezz in Breda tijdens de cultuurnacht in de stad. Dat heeft de organisatie vrijdag bekend gemaakt.
Maar daar kun je zo maar niet naar toe. Daar moet je wel wat voor doen.
UPDATE d.d. 13-01-2012
Nu ik het wel gedaan. Vrijdag 6 januari 2012 heb ik mij opgegeven via de prijsvraag. Het is nu een week later en niets gehoord.!!
Zijn er wel kaartjes verloot ????


06-01-12.


Hoofdprijs Postcode Loterij van 40 miljoen euro valt in Breda.postcode De bewoners van tien woningen in seniorencomplex Hamelakker II aan de Bredase Damiaanstraat hebben zondagavond samen 20 miljoen euro gewonnen in de Postcode Loterij. Nog eens 20 miljoen euro werd verdeeld onder andere wijkbewoners die postcode 4834 hebben. Breda wint zo in één klap 40 miljoen euro.
Volgens mij heeft die postcodetruck de verkeerde afslag gepakt en moest hij bij ons in het centrum zijn.

02-01-12.


2012.nieuwjaar Ook langs deze weg, wens ik jullie het allerbeste in 2012. Een goede gezondheid en heel veel plezier !

01-01-12.


Voorbij ?binnenstad

Beste Binnenstad

Het is weer voorbij. Breda was de beste Binnenstad in 2009 - 2011. Maar voor mij in 2012 ook hoor !

01-01-12.


Archief 2011


archief

© 2011 Mijn-eigen-website.nl